020 – 89 49 154  |    06 – 52 003 898     xandra.koorstra@slimsearch.nl

Xandra Slim-Koorstra

T: 020 – 89 49 154   M: 06 – 52 003 898
E: xandra.koorstra@slimsearch.nl

Xandra Koorstra studeert onderwijskunde aan de universiteit van Amsterdam. In deze studie combineert zij onderwijspsychologie met bedrijfsopleidingen.
Na deze studie start zij haar loopbaan bij het opleidingscentrum van KPN als programmaleider. Vervolgens gaat zij vanuit Nyenrode Business University de potential opleidingen voor het management van KPN ontwikkelen. Loopbaanprogramma’s ontwikkelen en het scouten van talent zijn haar verantwoordelijkheden. Vanaf 2000 werkt zij als consultant bij executive search bureau Boyden International. Daarna maakt zij de overstap naar PublicSpirit waar zij in de volle breedte van het publieke domein werkzaam is.
In 2012 start zij haar eigen bureau SLIM partner in search.

“Mijn aanpak in een search traject kenmerkt zich door een voortvarend proces in combinatie met oog voor talent. Mijn werk is mijn passie. Mijn bevlogenheid in mijn werk komt voort uit mijn interesse in mensen; hun drijfveren en talenten. Daarnaast is de search en het daadwerkelijk vinden van de juiste kandidaat wat dit werk voor mij zo boeiend maakt.”

Naast haar werk is Xandra als vrijwilliger, curator en bewindvoerder verbonden aan een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Xandra op Linkedin

Gecertifieerd TMA